Is een elektrisch bureau de moeite waard?

Als je door de jaren heen op de hoogte bent van de wereld, ben je waarschijnlijk op de hoogte van de nieuwe hype-trein in de werkomgeving-technologie, een zit sta bureau elektrisch. Je kan nu je huis aankleden met de nieuwste tools voor werken op afstand. Deze moderne tools hebben hun weg gevonden naar onze slaapkamers, woonkamers en zelfgemaakte thuiskantoren. Is een elektrisch bureau het waard? Met alle voordelen die ze bieden, is het de moeite waard. Het perfecte bureau dat kan worden gebruikt terwijl u zit of staat en rugpijn voorkomt.

De oorsprong van het elektrische bureau

Elektrisch bureau is een nieuwe uitvinding. Talloze beroemde schrijvers werkten aan zit-sta-bureaus met doelen om hun houding te verbeteren en hun focus te vergroten. De theorie achter zit-sta-bureaus is dat volgens een meta-analyse van onderzoeken die over dit onderwerp zijn gedaan, het duidelijk is dat langdurig zitten consequent leidt tot veel hogere sterftecijfers. Dus, die gedachte volgend, zou dat probleem moeten oplossen. Nou, daar is het antwoord nog niet duidelijk. Het is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat we niet helemaal zeker weten waarom zitten slecht is. We weten dat het slecht zal zijn voor je houding en we weten dat het problemen met de bloedsomloop met je lichaam veroorzaakt.

Wie heeft een elektrisch bureau uitgevonden?

Niemand kent de uitvinder van het zit-sta bureau, het zou wel eens de vroegst bekende gebruiker van Leonardo da Vinci kunnen zijn. Elektrische bureaus duiken weer op vanwege de trend en hype eromheen, die de plotselinge grote vraag naar een zit sta bureau elektrisch vergroot. Staan is zeker een betere optie voor je lichaam  en ook voor je botten. Echter, langdurig staan ​​brengt ook zijn eigen problemen met zich mee, voornamelijk gerelateerd aan kniepijn, daarom moet je het in evenwicht houden. Het wordt aangeraden om 50% van de tijd te zitten en 50% te staan ​​om lichamelijk letsel of spierproblemen te voorkomen.