Hoodie kopen?

Een hoodie is al jarenlang een fantastisch kledingstuk. Op het moment dat het regent heb je immers een capuchon, en voor de koudere dagen blijf je lekker warm en comfortabel. Daarom heeft het merk in gold we trust een grote collecties aan hoodies, die ook nog eens van een uniek design zijn gemaakt. Zo kun je de hoodies aanschaffen in een wat meer opvallende kleur zoals oranje of rood, maar ook kun je ervoor kiezen de hoodie te kopen in een donkere blauwe of zwarte kleur. Het merk heeft een groot aanbod aan diverse maten. Kies bijvoorbeeld voor een maatje small of extra small, of ga je toch liever voor een medium of large? De in gold we trust hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor een goede en lange levensduur.

Meer informatie

Een in gold we trust hoodie heeft een uniek uiterlijk waarmee hij opvalt. Zo zijn er diverse hoodies van het merk die aan de onderkant de jaartallen 1985 en 1986 hebben staan, en ook is het logo op verschillende plekken zichtbaar op de hoodie. Kies bijvoorbeeld voor een in gold we trust hoodie waarbij het logo op een van de mouwen staat, of ga je liever voor een model met het logo op de achterkant? Een aanrader is bijvoorbeeld de chaim embroidery hoodie pelican. Deze hoodie is gemaakt van een gaaf katoen materiaal en heeft een unieke beige uitstraling.

Betalen

Wanneer je een in gold we trust hoodie wilt aanschaffen bij Hans Voortman dan heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je de hoodie bijvoorbeeld betalen in 3 wat inhoud dat je het bedrag in 3 maandelijks termijnen kunt betalen. Ook kun je de hoodie achteraf betalen, of direct met creditcard of Ideal. Als je voor 21:00 op en werkdag een hoodie bestelt ontvang je deze meestal 1-2 werkdagen later al. De site heeft een grote collectie aan verschillende kledingstukken van diverse merken.