Het perfecte cadeau voor je man

Veel vrouwen vinden het lastig om een goed cadeau uit te zoeken voor hun man of vriend. Een veelgehoorde klacht is dat mannen vaak alles al hebben gekocht wat op hun verlanglijst staat zoals een prachtige speaker met een subwoofer, snowboards, een kit om zelf bier te brouwen of een antieke schaakset. Dit maakt het voor hun partner extra lastig om met een mooi cadeau op de proppen te komen, omdat hij vaak alles al heeft wat zijn hart begeert. Maar vrees niet, in dit artikel zullen wij tips en adviezen geven waarmee je gegarandeerd een succesvol cadeau zal geven.

Luxe producten zijn de oplossing

Zoals hierboven vermeld, kopen mannen vaak zelf al alles wat hun hart begeert, zoals een nieuwe gameconsole, snowboard of een mooie poster van een film. Dit maakt het hun partner moeilijk om een cadeau uit te zoeken. Ook zijn er veel gelegenheden in het jaar waar je je partner een cadeau kan geven. Denk hierbij aan Valentijn, verjaardagen, jubilea, kerstmis, etcetera. Omdat ze vaak al alles hebben wat ze nodig hebben, geef ze iets wat ze niet nodig hebben. Dit klinkt misschien als gek advies, maar met onze toelichting zal je het beter begrijpen.

Geef ze wat ze niet nodig hebben

Zoals hierboven reeds vermeld staat klinkt dit advies je misschien raar in de oren. Maar door te kijken naar producten of diensten die ze niet per sé willen, is er al een veel kleinere kans dat ze het al voor zichzelf hebben gekocht. We zitten dan in de categorie van producten die geen benodigdheden zijn, maar extra luxes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk sokken abonnement, een privé butler voor een bepaalde tijd, een leuke wijnproeverij op een landelijke boerderij, of speciale producten voor zijn baard. Door hem hiermee te verrassen zal je hem erg blij maken, elke cadeau gelegenheid opnieuw!

Toch praktische cadeau’s?

Het kan natuurlijk zijn dat jij je man erg goed kent. Misschien heeft je man wel een enorme hekel aan impulsief geld uitgeven. In dat geval kun je beter rationele cadeau’s overwegen. Denk bijvoorbeeld aan iets dat nodig is voor de hobby, zodat het toch leuk is. Of laat je man iets nieuws proberen wat hij al lange tijd wil. Denk bijvoorbeeld aan leren skiën of snowboarden. Een geschikt cadeau zijn dan nieuwe ski’s, een snowboard of snowboard schoenen. Je hoeft alleen maar de schoenmaat van je man te weten! Een webwinkel waar je alles kan vinden wat je nodig hebt.