Geschiedenis schrijven kan niet zonder pen

Freelance factoring

Je hoort vaak uitdrukkingen als geschiedenis schrijven of er een lijn trekken. Onze taal zit vol van verwijzingen naar het gebruik van een pen. Soms krijg je een gegraveerde pen mee bij een huwelijk. Op pengraveren.nl vind je een mooie keuze van pennen, maar ook heel wat lederwaren, inkt en vullingen. Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe Parker vulling dan ben je ook op het juiste adres.

Pennen

Op de site heb je een heleboel merken. Of je nu zoekt naar Waterman pennen, een nieuwe Parker, Cross, Montblanc, Graf von Faber-Castelli, Visconti, Sailor of een Pelikan? Geen nood, allemaal te vinden op pengraveren.nl. Ook een Lamy winkel, gewoon bij jou thuis, online.

Lederwaren

Je schrijft nu fier met jouw nieuwe Visconti Van Gogh. Maar, je kan toch moeilijk deze pen telkens opnieuw uit jouw binnenzak halen. Een beschadiging voor jouw nieuwe pen is snel gebeurd. Een nieuwe pen etuis is dan de beste oplossing. Een overzicht op de site brengt je al een heel eind op weg. Je kan gaan voor een generieke etui van een ledermerk. Of je kan op zoek gaan naar de Visconti zwartleren pen etui. Deze is zelfs tweedelig. Dat kan als voordeel hebben dat je opnieuw op de site kan zoeken naar een tweede pen, of een vulpotlood.

Vulpotlood

Met een potlood van Caran d’Ache, Visconti, Waterman, Cross, Sailor en alle andere merken van vulpotloden zet jij de lijnen uit op papier. Om nadien alles in inkt te zetten met jouw pen.

Op pengraveren.nl kan je dus letterlijk alle richtingen uit. Je gaat voor een heel nieuwe manier van schrijven. Niet meer steeds op een mobiel apparaat, maar af en toe eens pronken met jouw nieuwe vulpotlood of pen. Dat is meteen een heel mooi vooruitzicht en staat heel chique.