Comfortabel en tóch hip: skechers voor dames

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar na het krijgen van drie kinderen en het al jarenlang leiden van een drukgevuld leven, heb ik op de meeste momenten van de week behoefte aan schoenen die makkelijk aan- en uitgaan, lekker zitten en bij veel outfits passen. Vermoedelijk ben ik niet de enige die tien paar schoenen in de kast heeft staan, waarvan ik er slechts één à twee vaak draag. En het paar dat ik vrijwel elke dag aan heb, zijn mijn skechers voor dames.

Lichtgewicht en goede prijs/kwaliteit-verhouding

Wat ik vooral lekker vind aan mijn skechers is hoe licht ze zijn: als ik ze aan heb, voel ik nauwelijks dat ik schoenen draag, maar ze beschermen me wel tegen invloeden van buitenaf. Voor schoenen die dagelijks gedragen worden, zijn ze uitermate voordelig geprijsd en gaan ze lang mee. Ik doe nu al een jaar met hetzelfde paar skechers voor dames, dat dus al zeker driehonderd keer aan mijn voeten geprijkt heeft!

Makkelijk schoon te houden en duurzaam

Wat ik stiekem ook een groot voordeel van mijn skechers vind, is dat je ze in de wasmachine kunt doen als ze erg vies zijn of niet meer zo fris ruiken. Het mág officieel niet, maar het werkt wel heel goed en ze zijn ook weer binnen no-time droog. Last but zeker not least is Skechers een bedrijf dat al jaren bezig is met het verduurzamen van zowel zijn schoenen als zijn productieproces en verpakkingsmateriaal. Zelf vind ik dat een fijn idee, want dat we met z’n allen zuiniger met grondstoffen en met onze planeet in het algemeen moeten omgaan, spreekt inmiddels wel voor zich, toch? Onze (klein)kinderen willen hier immers ook nog een mooie toekomst voor zich hebben. Dus zoek je nog een verantwoorde uitbreiding voor je schoenenverzameling, dan kun je skechers voor dames met een schoon geweten kopen!