Camping in Brabant De Achterste Hoef, een zeer leuke plaats

Wij gaan naar de Camping in Brabant De Achterste Hoef. Hier hebben wij een chalet gehuurd, waar ookCamping in Brabant De Achterste Hoef onze hond mee mag. Toen wij dit aan onze kinderen vertelden, had je ze moeten horen. Op vakantie naar een kampeerplaats, nooit. Hoe moesten zij dan met vriendjes praten via de computer? Wij hadden hun niet verteld dat hier gratis Wifi aanwezig was, maar daar zullen zij vanzelf wel achter komen. Bovendien hoeft het internet onze vakantie niet te verpesten. Wij komen hier voor de ontspanning en de rust en daar hoort geen mobiel of een laptop bij. 

Wij stonden op het punt om in de auto te gaan om naar ons vakantieverblijf te gaan. Onze pubers waren allemaal niet in hun humeur, vooral omdat de laptop niet mee mocht. Wel hadden zij allemaal hun mobiel mee, maar daar hadden zij in hun ogen toch niks aan.

Een fantastische tijd gehad op de Camping in Brabant, De Achterste Hoef

Camping in Brabant De Achterste HoefWat gaat de tijd toch snel. Vorige week hadden wij nog een vakantie tegoed. Nu is deze al achter de rug en kunnen wij terug kijken op een zeer leuke tijd. Vooraf waren onze pubers aan het zeuren dat daar geen internet zal zijn. In hun ogen was een vakantie dan al gedoemd om niet leuk te zijn.

Vanaf het  moment dat zij uit de auto stapten, tot het moment dat wij weer naar huis moesten, hebben wij geen kind aan hun gehad. Zij hebben zich kostelijk vermaakt op het park. Internet daar hadden zij geen tijd voor. Er was zoveel te beleven op dit park, dat zij ook bijna geen tijd hadden om te komen eten. Iedereen heeft het reuze naar de zin gehad en de vraag wanneer wij hier weer heen gaan is al gesteld. Hier gaan wij zeker vaker heen.