Bescherm jouw intellectueel eigendomsrecht!

intellectueel eigendomsrecht

Houdt rekening met jouw intellectueel eigendomsrecht! Hiermee zorg jij er namelijk goed voor dat jouw product ook goed bescherm zijn. Zoals je het op een makkelijke taal kunt zeggen: Kijk uit want er liggen kapers op de loer!

intellectueel eigendomsrecht

Nieuw ontwerp

Wanneer jij iets nieuws hebt ontworpen, dan wil je dit goed beschermen. Door er een advocaat voor in te schakelen ben jij in ieder geval al een stap verder. Het belangrijkste is om het goed zwart op wit te hebben staan. Met name het feit dat hierin wordt beschreven dat jouw ontwerp ook echt van jezelf is. Geen duplicaat of iets in deze trend en dat dien je correct te hebben beschreven.

intellectueel eigendomsrecht

Wat te doen als het je overkomt?

Wanneer het jou alsnog overkomt, dan wil jij hier zo snel mogelijk een oplossing voor zien te vinden toch?  Door eens in contact te komen met Fifth advocatuur ben je er al. Zij zullen voor jou een intellectueel eigendomsrecht opstellen waarin jouw garantie veilig gesteld wordt. Het prettige hiervan is dat jij op een rustige manier dit kunt overhandigen aan jouw concurrent. Zij zullen vervolgens geen andere keuze hebben dat het product die zij op de markt hebben gebracht te verwijderen. Jouw product zal veilig gesteld worden en de verkoop kan gewoon door blijven gaan zonder enig probleem!